Thursday, 11 August 2011

Saturday, 30 July 2011

all i want is you

to understand
to thrust
to care
to smile
to laugh
to be by my side
to say ILY
and the most important one
it is to ME :) xoxo.

Sunday, 10 July 2011

Straight Bright


1 2 3 4
Isnin Sampai Jumaat
Wang Ringgit Boleh Dicari
Tapi Mana Nak Sama
Dengan Kau Seorang
Yang Suka Berterus Terang
Hanya Kau Yang Ku Sayang

1 2 3 4
Siapa Cepat Dia Dapat
Kalau Sakit Makan Ubat
Tapi Mana Nak Sama
Dengan Kau Seorang
Yang Suka Berterus Terang
Hanya Kau Yang Ku Sayang

Yang Ku Sayang
Hati Riang
Jiwa Tenang
Daku Senang
Terus Terang

Semakin Susah Nak Menjadi
Seseorang Masa Kini
Tapi Saya Tak Peduli
Janji Hati Yang Riang
Dengan Kau Seorang
Yang Suka Berterus Terang
Hanya Kau Yang Ku Sayang

Dengan Kau Seorang
Yang Suka Berterus Terang
Hanya Kau Yang Ku Sayang

Yang Ku Sayang
Hati Riang
Jiwa Tenang
Daku Senang
Terus Terang (2X)

Friday, 1 July 2011

TEST a.k.a UJIAN

yaaa AMPUNN. minggu ni 2 test doe. harini test esok pun test gila apa bhai! redho jela. study ala-ala je. esok menggelupur nak jawab hapee.haha. mintak2 ok la result nanti. study takNAK tapi result NAK ok je en. apedaa. wish me luck. chau chin chaw :D

Saturday, 18 June 2011

DSLR

Dheyy Simpan Laa Raju  *tetiba raju kena :D

Tuesday, 14 June 2011

LIBRARY BOY's
takde keje ni jadinye. photoshoot dicelah2 rak buku ni pun jadi lah hahaha. bodoh2 je.

Tuesday, 7 June 2011

Monday, 6 June 2011

chances

First of all,i wanna say syukur Alhamdulillah masalah dah selesai dengan baiknya. Dugaan ni semua mendatang untuk menguji kita. dan dari situ juga kita belajar untuk tidak mengulanginya lagi. Insyallah. Lastly , I just want u to know that i really2 love you sayang. Cause I have chosen you and you have chosen me. So think about it. I hope your feeling always the same as mine. xoxo.




Saturday, 4 June 2011

pegi MAKAN yeayy !!

current mood : sabar itu separuh daripada iman =) tadi kan saya pegi makan dgn ehm ehm saya hee. seronok sangat dapat tengok muka dia. dapat makan sama2. kenyang sangat dan sedap. saya belanja dia sebab dia da selalu belanja saya huhu. ok tu je.. adios platipos =)

penin penin lalat -__-'



mangun PAGI ngohok ngingi , nyuhi muhe nan manhi. ok yang tadi tu aktiviti lepas bangun tido KALAU paham la sebab tu version SengHau .hahaha gurau je. yang berkenaan manela tau mintak maap la yer hee. yang sebenarnya nak bagitahuuu *kelate skekk  yang kawe pening pale bangu pagi2 nih. tahuuu kawe nape tibe pening ni datee.haihh saba jela. tapi tak mengapa mungkin saya akan kembali pulih sebentar lagi kerana baru teringat yang harini saya akan keluar dating dengan makwe saya hehehe. sukanya. rindu tau. adoy menyampah mak dengar puii. macam laa lama sangat xjumpa en hahah. ok lah setakat ini sahaja. xtau nak merepak apa dah. 
byee...and,

Friday, 3 June 2011

suka suki


its been 1Year 1Month and 3Days we were together hehe
i LAP you lah =)

Sunday, 17 April 2011

FINAL EXAM !!!

yaa ALLAH please give strength for me to study HARD HARD, this semester subject was so HARD HARD. so it must be so HARD HARD to answer. the carry marks also HARD HARDly not enuff. Fullstop

Tuesday, 5 April 2011

Saturday, 12 March 2011

nakk BALIK Ghumahh!


Saya nak balik saya nak balik saya nak balik! itulah yang sering berkumandang didalam kepala HOTAK aku . Lama bhai xbalik,sebulan lebih jugak la haiyoo. TENSION2 -__-' Sabor jela 'bak kata dalam filem hantu kak limah balik rumah' BALIK RUMAH? arrggghh xboleh dengar la word tu :( sabor sabor. next week ade test LAW pulak,nasib baik petang lepas tuh terus shoot BALIK hahaha. Rindu mak ayah,rindu kawan2 rindu katil tercinta saya*walaupun spring dah tekeluaw sakit badan cek tidoq hahah. yeaay next week balik..... fullstop . =)

Friday, 11 March 2011

Pagi yang Gelap kini makin Gelap




Terjagaku dipagi hari dek kerana gurauan kasar dari titisan kehujanan yang menderu laju dari langit jatuh ke bumi membuat diri yang sedang nyenyak dibuai mimpi ini tersedar. Oh hujan hujan itu suatu rahmat dari-Nya,jadi ku hanya bersyukur dengan ketentuan-Nya. Bila panas bising panasnya dunia ni,bila hujan pun bising sejuknya dunia ni. Itulah die orang tak reti besyukur,termasuk la aku ni hahah. ok dah selesai pemerepekan dipagi yang gelap ini BYEE.

Thursday, 10 March 2011

Te Amor

My only JantungManis in my life <3
Next month 1year beb! sungguh pantas masa berlalu pergi..ILY

Orang buat blog aku nak buat blog jugak apadahal!


Salam 1Malaysia semua. Nama diberi Muhammad Naqib tetapi ade tetapi tuh. saya dipanggil Cina Bukit,punca masih tidak dikenal pasti. oleh itu saya redho saya terima je lah dah tu yg mereka suka nak buat macam mana. sebenarnya xtahu nak tulis apa pun ni. just nak introduce myself la kata kan en en haha bongok. dah la esok la tulis lagi. buat masa ni xda idea yg bernas lagi mahu ditulis dalam ini belogg juga. byee =)