Saturday, 18 June 2011

DSLR

Dheyy Simpan Laa Raju  *tetiba raju kena :D

Tuesday, 14 June 2011

LIBRARY BOY's
takde keje ni jadinye. photoshoot dicelah2 rak buku ni pun jadi lah hahaha. bodoh2 je.

Tuesday, 7 June 2011

Monday, 6 June 2011

chances

First of all,i wanna say syukur Alhamdulillah masalah dah selesai dengan baiknya. Dugaan ni semua mendatang untuk menguji kita. dan dari situ juga kita belajar untuk tidak mengulanginya lagi. Insyallah. Lastly , I just want u to know that i really2 love you sayang. Cause I have chosen you and you have chosen me. So think about it. I hope your feeling always the same as mine. xoxo.




Saturday, 4 June 2011

pegi MAKAN yeayy !!

current mood : sabar itu separuh daripada iman =) tadi kan saya pegi makan dgn ehm ehm saya hee. seronok sangat dapat tengok muka dia. dapat makan sama2. kenyang sangat dan sedap. saya belanja dia sebab dia da selalu belanja saya huhu. ok tu je.. adios platipos =)

penin penin lalat -__-'



mangun PAGI ngohok ngingi , nyuhi muhe nan manhi. ok yang tadi tu aktiviti lepas bangun tido KALAU paham la sebab tu version SengHau .hahaha gurau je. yang berkenaan manela tau mintak maap la yer hee. yang sebenarnya nak bagitahuuu *kelate skekk  yang kawe pening pale bangu pagi2 nih. tahuuu kawe nape tibe pening ni datee.haihh saba jela. tapi tak mengapa mungkin saya akan kembali pulih sebentar lagi kerana baru teringat yang harini saya akan keluar dating dengan makwe saya hehehe. sukanya. rindu tau. adoy menyampah mak dengar puii. macam laa lama sangat xjumpa en hahah. ok lah setakat ini sahaja. xtau nak merepak apa dah. 
byee...and,

Friday, 3 June 2011

suka suki


its been 1Year 1Month and 3Days we were together hehe
i LAP you lah =)