Saturday, 12 March 2011

nakk BALIK Ghumahh!


Saya nak balik saya nak balik saya nak balik! itulah yang sering berkumandang didalam kepala HOTAK aku . Lama bhai xbalik,sebulan lebih jugak la haiyoo. TENSION2 -__-' Sabor jela 'bak kata dalam filem hantu kak limah balik rumah' BALIK RUMAH? arrggghh xboleh dengar la word tu :( sabor sabor. next week ade test LAW pulak,nasib baik petang lepas tuh terus shoot BALIK hahaha. Rindu mak ayah,rindu kawan2 rindu katil tercinta saya*walaupun spring dah tekeluaw sakit badan cek tidoq hahah. yeaay next week balik..... fullstop . =)

Friday, 11 March 2011

Pagi yang Gelap kini makin Gelap




Terjagaku dipagi hari dek kerana gurauan kasar dari titisan kehujanan yang menderu laju dari langit jatuh ke bumi membuat diri yang sedang nyenyak dibuai mimpi ini tersedar. Oh hujan hujan itu suatu rahmat dari-Nya,jadi ku hanya bersyukur dengan ketentuan-Nya. Bila panas bising panasnya dunia ni,bila hujan pun bising sejuknya dunia ni. Itulah die orang tak reti besyukur,termasuk la aku ni hahah. ok dah selesai pemerepekan dipagi yang gelap ini BYEE.

Thursday, 10 March 2011

Te Amor

My only JantungManis in my life <3
Next month 1year beb! sungguh pantas masa berlalu pergi..ILY

Orang buat blog aku nak buat blog jugak apadahal!


Salam 1Malaysia semua. Nama diberi Muhammad Naqib tetapi ade tetapi tuh. saya dipanggil Cina Bukit,punca masih tidak dikenal pasti. oleh itu saya redho saya terima je lah dah tu yg mereka suka nak buat macam mana. sebenarnya xtahu nak tulis apa pun ni. just nak introduce myself la kata kan en en haha bongok. dah la esok la tulis lagi. buat masa ni xda idea yg bernas lagi mahu ditulis dalam ini belogg juga. byee =)